LoL - League Of Legends Gratis også til Mac

Spil, games og gaming alt om spil til Apple og Mac

LoL - League Of Legends Gratis også til Mac

Indlægaf DUAF - Apple Forum » 8. okt 2013, 20:02

Hvis du endnu ikke har prøvet spillet LoL ( League Of Legends) så er det bestemt på tide !
Spillet kan spilles mod computeren, men er beregnet som PvP (person mod person)

Det klassiske spil er 5 mod 5 - og de gør et godt job med at matche folk, så man ca vinder 50% og taber 50% mens man langsomt bliver bedre.

Spillet er i grafisk stil noget i retning af Starcraft 2

Kort fortalt:
Du vælger en champion (en helt om man vil) alle har meget forskellige egenskaber men kan deles op i følgende roller Tank, support, Magisk skade og fysisk skade, nogen er ranged, andre er mele.
Der på det kort de fleste spiller, 3 veje til modstanderen, som er blokeret af tårne der skyder på dig til at aflede tårnet er der minions der uden tanke med jævne mellemrum vælter frem over banen, sålænge tårnet kan skyde på dem er du i sikkerhed og kan skyde/slå på tårnet.

og ja så handler det om at samarbejde om at slå de andre Minions ihjel og de andre spillere så man kan komme frem til tårnet. der er 3 rækker af tårne i hver bane, samt 2 tårne der beskytter målet - modstanderens Nexus.

Der er ikke noget udenoms ligesom i WOW hvor man nærmest skal spille dagligt flere timer for at være med der hvor det er sjovt - hvert spil tager mellem 20 minutter og 45 minutter, og hvert spil starter man som level 1 og kan max blive level 18, udover det stiger du, ham der styre championen fra level 1 til level 30 og det er permanent og ved forskellige level får man flere mulighedder, men eftersom de gør et super godt job med at matche folk på samme niveau, mærker man ikke forskellen så meget..

Spillet er 100% gratis, men man kan vælge at betale for f.eks. skins (altså hvordan ens champion ser ud) - det er KUN for show, og du kan som sådan ikke købe dig til fordele.
Du kan også købe flere champions eller Boost af XP til din summoner (altså level 1 til 30, men man kan ikke booste sit in game level 1 til 18) for rigtige penge, men igen forde de matcher folk så godt betyder det ikke så meget, og der er massere af gratis champions at vælge imellem.

Du kan downloade spillet gratis her :
http://euw.leagueoflegends.com/en

Hvis du bruger dette link får vi begge en lille bonus når du når level 5

andre gode links er
http://www.mobafire.com hvor du kan læse mere om de forskellige champions, samt strategisk køb af items gennem spillet
http://leaguecraft.com/ hvor du kan bygge din champion op uden at være i spil, så du kan se hvordan forskellige våben og andre items påvirker egenskaber http://leaguecraft.com/builder/teemo/ - her kan du f.eks. se teemo

God fornøjelse :)
Prøv LoL - leagueoflegends Link til LoL - Gratis konto Brug link så får vi begge en lille bonus - kan spilles 100% gratis
Brugeravatar
DUAF - Apple Forum
Administrator
 
Indlæg: 108
Tilmeldt: 5. okt 2013, 19:15

Tilbage til Spil og game

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster

cron